Roma'da dev hazırlık!


Roma'da dev hazırlık!
UEFA Kupası çeyrek final rövanş maçında Lazio ileFenerbahçe, Roma Olimpiyat Stadı'nda bu akşam karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynanacak bu maç öncesinde karşılaşmadan çok tarihi bir kent olan Roma, dünyanın her yanından gelen turistlerin akınına uğruyor.
Roma caddelerinin yanı sıra, bir süre önce yeni ruhani liderlerine kavuşan Katoliklerin merkezi Vatikan, 2000 yıldır dimdik ayakta kalmayı başaran Kolezyum Amfitiyatrosu ve başkentin göbeğindeki Venedik Meydanı, futbol günü olmasına rağmen, futbolseverler yerine baharın tadını çıkartan turistlerle dolup taşıyor. Bu önemli karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasıFenerbahçe taraftarlarının Roma'ya gelmesine engel olurken, fanatiklikleriyle tanınan Laziolular da maçın havasına giremedi.

LAZİO'LU TARAFTARLAR İÇİN DEV EKRAN KURULDU
Bu arada, Laziolu taraftarların talebi üzerine kulüp yönetimi stadın dışına dev ekran kurma kararı aldı. Takımlarına, Roma'nın sayfiye bölgesinde yer alan Formello'daki tesislerinden itibaren otobüslerle eşlik edecek olan yüzlerce mavi-beyazlı taraftar Olimpiyat Stadı'nın dışında toplanarak, takımlarına destek olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceni Paylaş.Sorgulayalım.