Google'a göre dünyanın en güzel 20 kadını

Arama motoru Google da kullanıcılardan gelen geri bildirimlere dayanarak, dünyanın en güzel kadınlarını açıkladı...

Scarlett Johansson:

Google'a göre dünyanın en güzel 20 kadını

Pamir'den kötü haber

Pamir'den kötü haber, cesedi bulundu

Dün sabah 09.00 sıralarında SarıyerZekeriyaköy’deki evinden çıkan ve kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in, evlerinin yanında bulunan bahçenin havuzunda cesedi bulundu.

Melih Gökçek mazbatasını aldı

Melih Gökçek Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'ndenmazbatasını aldı. Gökçek, mazbatasını almadan önce çok sayıda partili Ankara Adliyesine geldi.

Mazbatasını almadan önce çok kısa bir konuşma yapan Gökçek, ''Cenab-ı Allah 5. kez başkanlığı lütfetti hamdediyorum. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.

İstanbul Pamir'i arıyor!

Pamir Dikdik, Pamir'den hala ses yok, İstanbul Pamir'i arıyor,

Dün sabah 09.00 sıralarında SarıyerZekeriyaköy’deki evinden çıkan ve kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik, halen bulunamadı. Küçük Pamir'i bulabilmek için Jandarma ve arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sabaha kadar devam ederken, AKUT Genel Sekreteri Saydun Gökşin, arama çalışmalarının bugün öğle saatlerinde tamamlanacağını söyledi. 

Seçimi kurayla kazandı

Kars, Susuz, Ak Parti

Kars'ın Susuz ilçesinde AK Parti ve DSP adaylarına oyların eşit çıkması nedeniyle İlçe Seçim Kurulu'nda yapılan kura çekimine göre, Susuz Belediye Başkanlığı'nı AK Parti adayı Murat Uray kazandı.

Ankara'da bu sandıklara itiraz edildi!

CHP Ankara'da hangi sandıklara itiraz etti?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Ankara'daki yerel seçimsonuçları hakkında 12 ilçede 246 sandıkta seçim kurullarına itirazda bulunduklarını açıkladı. Günaydın, "İtiraza konu ettiğimiz 246 sandıkta 75 bin civarında oy kullanılmış durumda" dedi.

Bu illerde oylar yeniden sayılacak

30 mart,seçimler,seçim kuruluna itiraz,Bu illerde oylar yeniden sayılacak,yerel seçim sonuçları

Kars'ın Susuz belediye başkanlığı seçiminde, Ak Parti adayı Murat Uray'ın itirazı üzerine oy sayımının yeniden yapılmasına karar verildi. Kars İl Seçim Kurulu, 2 gün içerisinde sandık sayımını gerçekleştirerek sonucu belirleyecek.

Osmanlı'nın sağlık sırrı!

Osmanlı padişahlarının tercihi, her derde deva Demirhindi Şerbeti, 40 çeşit baharattan oluşuyor ve tamamen doğal

Sıcak ülkelerde yetişen, sarı-kırmızı salkımlar halinde çiçekleri ve koyu kırmızı renkte, mayhoş tatta meyveleri olan, 20-25 metre boylarında bir ağaçtır
Osmanlı'nın sağlık sırrı!

İlk Defa Çıktığın Kadını Hangi 7 Yöntemle Etkilersin

İlk Defa Çıktığın Kadını Hangi 7 Yöntemle Etkilersin

Dışarı çıktığın kadını etkilemek istiyorsan aşağıdaki basit kurallara kesin uymalısın. Belki bazılarını biliyorsunuzdur ki umalım öyle olsun. İşte 7 yöntem;

1- YAŞ FARKINI ÖNEMSE

Yaş farkıyla ilgili ciddi endişelerin varsa seni rahatlatacak cevap bizde. Buna karar vermek için kullanılan çok basit bir yöntem var: Kendi yaşının yarısı + 7 yaş. Uluslar arası kaynaklar, bu formüle göre birlikte olduğun biriyle sorun yaşama riskinin daha az olduğunu belirtiyor. Bu basit formülü uygula ve kendine çıkan yaş grubuna göre bir kadın bul. Örneğin 35 yaşında mısın? Birlikte olman gereken kadın 24-25 yaşında olmalı. Dene ve gör.

Adnan Hoca'nın son bombası

Dekolteleriyle gündeme gelen Adnan Hoca'nın kedicikleri haklarında konuşturmaya devam ediyor.

Adnan Hoca'nın son bombası

Athena Gökhan bilinmeyenleri anlattı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz Vogue dergisine hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Şubat sayısında yer alan Özoğuz'u Ebru Çapa kaleme aldı.

Geçtiğimiz günlerde abdest alırken çekilen fotoğrafının fake hesapta paylaşılmasından rahatsız olan başarılı solist, kendini şu sözlerle ifade etti:

“Benim hayatım gökkuşağı gibi, bin tane şey var. Onların düşündüğü Müslüman olamam.

Gökhan bilinmeyenleri anlattı

İngiltere kapısını Suriyeli mültecilere açıyor



Suriye’deki savaştan kaçan mülteciler komşu ülkelerin yanı sıra Avrupa'ya da sığınacak.
Almanya, Fransa ve çok sayıda diğer Avrupa ülkesinin yanı sıra İngiltere de mülteci kamplarındaki ihtiyaç sahibi Suriyelilere derhal yardım edileceğini belirtti.

Kitap Okumanın 16 Faydası


Kitap okumanın harika bir meşgale olduğuna ne şüphe. Fakat yine de uzun ve yorucu bir günün ardından, televizyon kumandasına uzanmak bazen bir romana uzanmaktan daha kolay gelebiliyor. Sakın vazgeçmeyin! Çünkü kitap sevmenin, birçok avantajı var.
İşte, bunlardan sadece 16'sı:

Abdurrahim Albayrak gol sevincini sahneye taşıdı

video

İlber Ortaylı, Hollande Konuşurken Fenalaştı



Fransa Cumnurbaşkanı François Hollande, GalatasarayÜnicersitesi'nde konuşma yaptığı esnada salonda bulunan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, oturduğu yerde fenalaştı.
İlber Ortaylı'nın fenalaştığını gören Hollande, konuşmasını yarıda kesti. Ortaylı'nın fenalaştığını gören salondakiler hemen müdahale etti. Saat 11.15'te fenaşalan Ortaylı yaklaşık 10 dakikalık müdahalenin ardından kendine geldi.
Daha sonra sağlık ekibi kontrol için Ortaylı'yı dışarı çıkardı. Hollande, Ortaylı dışarı çıkarılırken yanına giderek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardınan Hollande kürsüye çıkarak konuşmasına kaldığı yerden devam etti. Hollande, konuşmasına başlarken Ortaylı ile ilgili "Bu olaydan sonra Fransa'da İlber Ortaylı'nın kitapları daha çok okunacak." şeklinde espiri yaptı.

Su Altındaki Tarihi Bazilika İlk Kez Görüntülendi


İznik Gölü'nün Altındaki 1600 Yıllık Kilise İlk Kez Görüntülendi
Hristiyanlık tarihinin önemli merkezlerinden biri olan ve buna ait çok sayıda eserin yer aldığı Bursa'nın İznik ilçesinde göl altında kalmış bir kilise ilk kez görüntülendi. Kilisenin bazı kaynaklarda yer alan ancak bugüne kadar herhangi bir izi bulunamayan Aziz Peteres Kilisesi olduğu tahmin ediliyor. Uludağ Üniversitesi (UÜ) Fen Edebiyat Fakülktesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şahin, "Kilisenin kime ait olduğu konusunda detaylı araştırmalara Bizans uzmanlarımız tarafından devam edilmektedir. Gerekli bilgilere ulaşıldığında konu kamuoyu ile paylaşılacaktır." dedi.
HALK PLAJININ 20 METRE AÇIĞINDA
İznik'te İnciraltı bölgesi ve balıkçı barınağı yakınlarında, halk plajının 20 metre açığında görüntülenen kilisenin, bölgede yapılacak olan bilimsel çalışmalar için önemli bir rehber olacağı bildirildi. Kilisenin ortaya çıkarılması için titiz bir çalışma yürütülüyor. İznik Belediye Başkanlığı ve İznik Kaymakamlığı'nın isteği doğrultusunda Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Şahin'in koordinatörlüğünde başlatılan İznik'in UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi kapsamına alınması çalışmaları kapsamında araştırma yapılırken göl altında tarihi bir kilisenin kalıntılarına ulaşıldı.
Daha önce Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden bir ekip tarafından Tarihi Kültürel Miras Tespit Çalışmaları için havadan çekilen fotoğrafları tarayan heyet, antik dönemde 'Askania Gölü' olarak anılan İznik Gölü'nün kıyısında, kıyıdan yaklaşık 20 metre açıkta, 1.5-2 metre derinlikte anıtsal yapının kalıntıları tespit edildi.
UÜ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Şahin, "Yapı 3 neften (koridor) oluşan bazilikal bir plana sahiptir. Bu tür yapılar Roma çağında moda olmuş ve aslında mahkeme binaları olarak kullanılmışlardır. Milattan Sonra (M.S.) 313 yılındaki Milano Fermanı'ndan sonra Hristianlık Dini resmi olarak kabul edilince, dindar Hıristiyanlar tarafından bazilika formu, temel kilise planı olarak kabul edilmiştir. Göl altında tespit edilen yapı, doğu-batı istikametinde uzanması, doğu ucunda apsisin yer alması ve bazilikal planı nedeniyle bir kilise olmalıdır." diye konuştu.

5. YÜZYILDA YAPILMIŞ OLABİLİR
Yapının anıtsal formun İznik'te inşa edilen Ayasofya Kilisesine olan yakın benzerliğinden dolayı kilisenin M.S. 5. yüzyılda inşa edildiğini düşünüldüğünü belirten Prof. Dr. Mustafa Şahin, şunları kaydetti: "M.S. 740 yılındaki büyük depremde yapı yıkılmış ve su altına gömülmüş olmalıdır. Yapı ile ilgili bilgiler İznik Müze Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderilmiş, alanın 1. Derece Arkeolojik Sit kapsamına alınması için gerekli başvuruda bulunulmuştur. İznik'te başkanlığımda 2006 yılından beri arkeolojik yüzey araştırması yapılmaktadır. Eğer gerekli olan izinler alınırsa, yapıda sualtı araştırmalarının yapılması planlanmaktadır. Bu kalıntı İznik'te sualtı sergisi açısından da önemli bir potansiyelin bulunduğuna işaret etmektedir. Kilisenin kime ait olduğu konusunda detaylı araştırmalara Bizans uzmanlarımız tarafından devam edilmektedir. Gerekli bilgilere ulaşıldığında konu kamuoyu ile paylaşılacaktır."
Vatan

New York Times: Türkiye'nin Hatalı Dönüşü



Amerikan New York Times Gazetesi, “Türkiye’nin hatalı dönüşü” başlıklı başyazısında Başbakan Tayyip Erdoğan’la ilgili sert eleştirilere yer verdi.
Yazıda şu ifadeler yer aldı:

Fethullah Gülen BBC'ye konuştu

Uzun yıllardır ABD'de yaşayan Fethullah Gülen, 16 yıl sonra ilk kez bir televizyon kanalına konuştu.


Fethullah Gülen BBC'ye konuştu

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde yaşayan Fethullah Gülen, İngiliz yayın kuruluşu BBC'den Güney Yıldız’a konuştu. BBC Türkçe servisi twitter hesabından şu mesajı yayınladı: “Türkiye'nin gündemindeki isim BBC'nin sorularını yanıtladı. Fethullah Gülen özel mülakatı Pazartesi günü BBC'de yayımlanacak.


Avrupa Devletlerinden "Müslümanlar gelmesin!" Fikri

Danimarka, Müslümanlar, göçmen yasası, Marie Krarup

Danimarka'da Müslüman asıllı göçmenlerin ülkeye gelmelerinin yasaklanması tartışılıyor. Tartışmayı başlatan Danimarka Halk Partisi üyeleri bir Anti Müslüman Parti olduklarını açıkladılar.

Servet Çetin Kaleye Geçip Penaltı Kurtardığı An

Eskişehirspor'un Bursaspor deplasmanında oynadığı maçta kaleci Boffin kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Bursaspor deplasmanında 2-1 mağlup durumda olan Eskişehirspor'da 77. dakikada ceza sahası dışında topla oynayan kaleci Boffen, kırmızı kart gördü.
Oyuncu değişiklik hakkı bulunmayan Eskişehirspor'da kaleye Servet Çetin geçti.
Maçın ilerleyen bölümünde Bursaspor'un kazandığı penaltıda Servet Çetin, Taiwo'ya izin vermedi ve penaltıyı kurtardı.

Reklam Arası :)








Uzaydan Nefes Kesici Dünya Manzaraları

Merhaba Arkadaşlar bugün sizlerle uzaydan çekilen nefes kesici dünya manzaralarıyla sizlerle birlikte olacağız.Bence çoğu muazzam ve sizlerle paylaşmak istedim.Hepinize iyi seyirler diyelim.Umarım beğenirsiniz.

Dünyanın 'En'leri: 25 Şaşırtıcı Bilgiyle Dünyayı Tanıyın

1. Dünyada Yerleşimin Olduğu En Sıcak Yer - Dallol, Etiyopya











Yıl boyunca Günlük ortalama sıcaklık 34.4 derece

Yalancı güneş izleyenleri şoke etti

Moskova'da gökyüzünde beliren dev halo'yu (yalancı güneş) görüntüledi.


Kadın Gözünden Evlilikte 10 Altın Kural

Yıllar önce bir arkadaşım “Evliliğin iki kapısı var demişti; biri cehennem diğeri cennet. İşte önemli olan hangi kapıdan içeri girdiğin.” Eminim ki mutlu evlilikle ilgili binlerce yazı vardır, bu da benim gözümden evliliğin altın kuralları:


10.Süprizler


Gayrimüslim Öğrencilerin Puanı Eksik Hesaplanmış














Skandal: Din Sınavı Gayrimüslümleri Vurdu!

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi'nin (TEOG) ilk dönem sonuçları açıklandı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden muaf gayrimüslim öğrenciler e-okul sistemine 'G' yani "Sınava girmedi" diye kodlanıp sıfır almış gibi işlem gördüler ve 33.34'e varan puan kaybı yaşadılar.

Yeni internet yasası neleri değiştirecek?

'Sansür mü geliyor' eleştirilerine BTK'dan açıklama

Bilgi Toknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer,

SUDAKI MUCIZEVI OLAYLAR…!!!

İnsanın yüzde 70’i su. Suyun da duyguları var. Ona kötü şeyler söylediğinizde üzülüyor, iltifat ettiğinizde seviniyor. Yanında dua ettiğinizde güzelleşiyor. Üstelik bunlar suyun yüzüne, fotoğraflara yansıyor!

HAYATI ERTELEMENİN ÇÖZÜMLERİ!

"Ertelemek" ya da "Ağırdan almak" kanımda dolaşan bir hastalık gibi beni sarıyor. Yapmayı arzuladığım ve sonrasında planladığım hedeflere bir türlü ulaşamıyorum, hep geç kalıyorum ya da yarım bırakıyorum. Bu sözlerde biraz da olsa kendinizi bulmadığınızı söylemeyin. Burada bu yazıyı okuyorsanız ihtiyacınız olan cevaplar ilerleyen satırlarda olabilir.


Başarılı bir girişimci nasıl olunur?

Başarılı bir girişimci olmak hiç de kolay değil. Bu yolda sahip olmanız gereken özelliklerin neler olduğunu biliyor musunuz?

Başarıya ulaşmış girişimcilerin ortak özelliklerine bir göz atmanızda fayda var.


İkna Sanatı: Motivasyon, Yetenek ve Tetikleyici Unsur Üçgeni

Davranışsal ikna için önce karşınızdakinin sorunu/hedefi ne ise onu tam olarak anlamanız gerekiyor. İnsanların önem listesinde her zaman en üst sırada olan bir şey vardır. Öncelikle bunu keşfetmelisiniz. Zaten sorduğunuzda ilk ya da ikinci söylemlerinde bundan bahsederler. Karşınızdaki ikna etmek istiyorsanız kendinizden bahsetmeden önce onun sorunlarını hatta en önemli sorunu neyse onu öğrenmeye çalışın ve bu sorunu nasıl çözeceğinizden bahsedin. İnsanlar genelde uzun vadeli hedeflerinden bahsederler ama bu hedef gibi görünse de aslında vizyondur ve hedefe, hatta ayrı ayrı küçük hedeflere dönüşmesi için ölçeklenmesi gerekmektedir.
Hedef davranışa ulaşmayı engelleyen nedir?
Hedefi/sorunu tam olarak anladıktan sonra bunu ortaya çıkaran sebepleri irdelemek gerekiyor. Mesela, çocuğunuz her akşam dişlerini fırçalamak istemiyorsa, buna sebep olan nedir? Girişiminizde işler umduğunuz gibi gitmiyor ama neden?
Bu soruların cevabını genel olarak vermek istersek hedef davranışın ortaya çıkmasını engelleyen 3 değişkenin bir kombinasyonundan bahsetmek gerekir.
Motivasyon Eksikliği
Yetenek/Yapabilirlik Eksikliği
Zamanlaması doğru olan bir tetikleyici unsur eksikliği
Bu 3 değişkenin aynı zamanda mükemmel bir şekilde çalışması sonucunda kişinin başaramayacağı birşey yoktur.
Öncelikle, kişinin motivasyonunun hedef davranışa ulaşmak için uygun olması gereklidir. Motivasyonun 3 dinamiği: algı, sezgi ve ait olma olarak ifade edilebilir. Bu 3 dinamikten herhangi birinin kalitesini arttırarak motivasyonu yükseltmek mümkündür.

Başarıya ulaşmanın 7 altın kuralı!!


Pozitif bakış açısı zaman içinde kesin bir finansal başarı getirir. Ama bu yazı fiziksel zenginliğin ötesine nasıl gerçersiniz ondan bahsedecek. Bu yazı herkese hitap etmeyebilir. Peki, yaşam kalitenizi artırmayı gerçekten istiyor musunuz? O zaman okumaya devam edin.



Global değişim - şu sıralar üzerinde düşünmemiz gereken bir konu ve bu değişimi yaratan yine bireyler olarak biziz. Çevremizi saran kürelerin içinden yavaş yavaş çıkmamızı sağlayan şey ise farkındalık düzeyimiz.

Matematik ne işimize yarar ki?

Soru

ÇOĞUNUZ okulda matematik dersleri dört işlemin ötesine geçmeye başlayınca, hele hele teoremler ve ispatlar işin içine girmeye başlayınca bu cümleyi duydunuz, hatta bizzat söylediniz:

Neden Bilinmeyene X Denir?

X Bilinmeyen

Matematikte, cebirde bilinmeyen neden hep "X" ile gösterilir merak ettiniz mi? Eminim ki merak etmişsinizdir. 

Uyku Sorununuz Varsa Daha Çok Su İçin!



Dr. Abdullah Özkardeş, yatmadan önce duş almanın ve bol sıvı tüketmenin uyku sorununu çözeceğini dile getiriyor.
Memorial Hastanesi'nden Nöroloji Uzmanı Dr. Abdullah Özkardeş bahar yorgunluğu ve uyku bozuklukları ile ilgili sorularımızı yanıtladı:

Dünyayı Isıtan Yalnız Güneş Değil!!


Güneş

Bilimsel araştırmalar, dünyayı ısıtanın sadece güneş değil, uzayın da bir ısısı olduğunu ortaya çıkardı. Bu, Dünya'nın ve Güneş'in ayrı ayrı yaydığı manyetik dalgaların etkileşiminden kaynaklanıyor. 

Hasta olup ateşimiz çıktığında vücudumuz sıcak olduğu halde neden üşürüz?



    Beynimizde hipotalamus adı verilen bir bölge bulunur. Vücut sıcaklığımızın kontrolünden bu bölge sorumludur. Hipotalamus vücut sıcaklığımızda herhangi bir değişiklik olduğunda bunu fark eder ve sıcaklığımızı “normal” değerler arasında tutmak üzere gerekli uyarıları vücudumuzun ilgili bölümlerine iletir. Örneğin, vücut sıcaklığımız arttığında terlememizi ve derimize yakın bölgelerdeki kan damarlarımızın genişlemesini sağlayacak uyarılar iletir. Vücut sıcaklığımız düştüğünde de titrememizi ve kan damarlarımızın daralmasını sağlayacak uyarılar gönderir. Bu şekilde vücut sıcaklığımızı normal değerler arasında tutar. Ancak hasta olduğumuzda durum biraz farklıdır.

 Vücudumuzda bakteri ya da virüslerden kaynaklanan bir enfeksiyon oluştuğunda bağışıklık sistemimiz harekete geçer. Bazı bağışıklık sistemi hücrelerimizden “endojen pirojen” adı verilen moleküller, salgılanır. Endojen pirojenler dolaşım yoluyla hipotalamusa ulaşır. Bunlar hipotalamusa vücut sıcaklığımızın “normal” değerlerini yükseltmesine ilişkin uyarılar iletir. Bu uyarılar sonucunda hipotalamus normal değerleri yükseltir ve vücudumuza sıcaklığın normal değerlerden düşük olduğuna ilişkin uyarılar gönderir. Oysa vücut sıcaklığımız normal değerlerdedir. Yine de gelen uyarılar karşısında üşümeye başlar hatta titreriz. Sonuç olarak vücut sıcaklığımız yükselir yani ateşimiz çıkar. İşte ateşliyken vücudumuz sıcak olduğu halde üşümemizin nedeni budur.


Dünya'nın çalışan en eski bilgisayarı...


Dünya'nın çalışan en eski bilgisayarı


Çalışan en eski bilgisayar 215 metrelik yer kaplıyor. Zaman zaman güncellemeler yapılsa da hala eski işletim sistemine sahip.

Şirket bilgisayarı 2016 yılına kadar çalıştırmayı hedefliyor. 

Dünya üzerinde hiçbir ülkeye ait olmayan toprak parçası varmı?

Dünya üzerinde hiçbir ülkeye ait olmayan toprak parçası varmı?

Evet,böyle iki yer mevcut.

Tarihin en önemli 20 şahsiyeti



Avrupa konseyi parlementosunun girişinde bir süre önce açılan bir sergide 21. yy en önemli kişilikleri yer aldı.Aralarında bir de Türk Büyüğü var.
Tarihin en önemli 20 şahsiyeti

Bir zamanların unutulmayan reklamları

Bir zamanlar firmalar bu reklamlar ile ürünlerini pazarlamaya çalışıyordu. İşte o eski ticari zekaların unutulmayan reklam afişleri...

Bir zamanların unutulmayan reklamları

İşte Londra'nın elektrikli Türk taksisi!


Daha önce New York Belediyesi’nin “Geleceğin Taksisi” ihalesinde Ford ve Nissan ile birlikte finale kalan, ancak elenen Karsan, bu kez de Londra’nın yeni elektrikli taksisi için yarışıyor .Karsan, bu amaçla hazırladığı sağdan direksiyonlu model çalışmasını, Londra’da düzenlenen bir organizasyonla Belediye Başkanı Boris Johnson’a tanıttı ve büyük beğeni topladı.

Marmara Üniversitesi' nde Öğrenci Kavgasında Kan Aktı

Marmara Üniversitesi’nde sağ ve sol görüşlü öğrenciler arasında bir süredir yaşanan kavga bugün sokağa taştı.



Allah'ın Varlığını Kanıtlamaya Çalışan Ünlü Bilim Adamları!

İşte bilimadamlarının o çalışmaları


  Allah'ın varlığı bir dine mensup olan veya mensup olmasa bile bir yaradanın varlığına inananlar için tartışılır bir şey değil. Fakat ya inanmayanlar için? "Ya varsa" sorusunun herkesin kafasını meşgul ettiği bu soru aslında çağlar boyunca dünyanın en zeki insanlarının da zihnini meşgul etti.

Kardeş Payı Fragmanı Yayınlandı



Kardeş Payı nın fragmanı yayınlandı.Sevilen karakterler Ahmet Kural ve Murat Cemcir bu dizide Bizlerle Olacak.

Bir zamanlar İstanbul

1978 yılının Kadıköy'ünde ünlü Salı pazarı objektiflere işte böyle yansımış.

Bir zamanlar İstanbul

National Geographic yılın en iyi fotoğraflarını seçti

Büyük Ödül ve Doğa Kategorisi Hudson Körfezi'nde bir kutup ayısı, iklim değişikliği sebebiyle yükselen hava sıcaklıkları ve buna bağlı olarak eriyen buzullar arasında su yüzeyine çıkmak üzere... /Paul Souders

National Geographic yılın en iyi fotoğraflarını seçti