Behzat Ç. Sevenlere üzücü haber

Çekimlerine Ankara’nın ev sahipliği yaptığı sevilen polisiye dizi ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin çekimlerine maddi sıkıntı nedeniyle ara verildi.

Çekimlerine Ankara’nın ev sahipliği yaptığı sevilen polisiye dizi ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin çekimlerine maddi sıkıntı nedeniyle ara verildi.
Başrollerini Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz Tardu Flordun ve Furkan Palalı’nın paylaştığı, çekimleri Makedonya’da gerçekleştirilen ‘Son Yaz Balkanlar’ dizisi sezona büyük umutlarla başlamış ancak beklenen izlenme oranlarına ulaşamayınca yayından kaldırılmıştı.

Sarp Levendoğlu ile Aslı Tandoğan’ın başrollerini paylaştığı, çekimlerine Bulgaristan’da başlanan ve yine sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen ‘Atlılar’ dizisi de yayıncı kuruluşun pilot çekimi beğenmemesi üzerine daha izleyici karşısına çıkamadan ekranlara veda etmişti. Tarkan Karlıdağ’ın yapımcılığını üstlendiği bu iki dizinin yaşadığı hüsran, aynı şirketin dizisi ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ni de maddi sıkıntıya soktu.

Büyük paralar harcanan dizilerin yayınlanmaması Karlıdağ’ı zor duruma düşürdü. Bu nedenle Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin ödemelerinde zorluk çeken Karlıdağ, geçtiğimiz günlerde seti tatil etmek zorunda kaldı. Ancak son gelen bilgilere göre ekip bu pazartesi tekrar set başı yapacak, dizinin yeni bölümü ise 18 Ocak Cuma akşamı yeni bölümüylü ekranda olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceni Paylaş.Sorgulayalım.