Akit'e Bombalı Saldırı


Akit Gazetesi'nin Bağcılar'daki matbaasına bombalı saldırı düzenlendi.
 istanbul Bağcılar'da Akit Gazetesi'nin matbaasında patlama meydana geldi. Akit Gazetesi'nden patlamayla ilgili yapılan açıklamada, "El yapımı üç bombadan ikisi patladı, patlamayan bir bomba ise bomba imha ekiplerince etkisiz hale getirildi" denildi.

Akit Gazetesi'nin Bağcılar'da bulunan matbaasında saat 22.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine sevk edilen çok sayıda polis inceleme başlattı.

Akit Gazetesi'nden olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye'nin baş belası terör konusunda sergilediği ilkeli ve dik duruşuyla dikkat çeken gazetemiz Akit, yine hainlerin hedefi oldu.

Son günlerde terörün bitirilmesi için yürütülen çalışmalara yayınlarıyla destek veren Akit'e bombalı saldırı yapıldı. Gazetemizin basıldığı İstanbul Bağcılar'daki matbaa tesislerine saat 22.10 sularında atılan el yapımı üç bombadan ikisi patladı, patlamayan bir bomba ise bomba imha ekiplerince etkisiz hale getirildi.

Bağcılar'daki matbaa tesislerimize atılan bombalarla gazetemizin güvenlik görevlilerinin hedef aldığı tahmin ediliyor. Bugünkü gazetemizin baskı hazırlıklarını yapan yazı işleri ekibiyle Dergah Ofset çalışanları, patlamayla birlikte dışarı çıktılar. Polis, bombaları atanları yakalamak için geniş çaplı aramalara başladı" denildi.
Günün Fırsatı http://aff.indirdik.com/static/js/main.js

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceni Paylaş.Sorgulayalım.