Inter'den Sneijder açıklaması geldi...İkna Edilemedi

Inter'den Sneijder açıklaması geldi...

Galatasaray'ın cevap beklediği Wesley Sneijderkonusunda, Hollandalı futbolcunun formasını giydiği Inter'den bir açıklama daha geldi.
"Galatasaray'ın teklifini kabul ettik, sıra Wesley Sneijder'de" diyen Başkan Massimo Moratti'den sonra Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio da konuştu.

"DAHA BİTEN BİR ŞEY YOK"
İtalyan basınına konuşan Piero Ausilio "Galatasaraybize ilginç bir teklif yaptı. Ama şu anda net bir şey söylemek istemiyorum. Transferin gerçekleşmesi için 3 tarafın da memnun olması gerekiyor. Fakat şu anda Wesley Sneijder'ın ikna edilmesi konusunda eksikler var" ifadesini kullandı.
"İNGİLTERE'YE GİTMEK İSTİYOR"
Öte yandan İngiliz Daily Mail gazetesi; Sneijder'in, temsilcilerine kariyerine Premier Lig'de devam etmek istediğini söylediğini ve kendisine İngiltere'den bir kulüp bulmalarını istediğini yazdı.
Sneijder'ın menajerinin ise Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea ve Tottenham ile bu konuda görüştüğü ancak Hollandalı oyuncunun Inter'den aldığı yıllık parayı yüksek bulan İngiliz devlerinin bu yüzden transferi askıya aldıkları belirtildi.
Ancak haberde 28 yaşındaki oyuncunun İngiltere'ye gitmesinin Türkiye'ye gelmesinden daha yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceni Paylaş.Sorgulayalım.