Mehmet Ali Birand yoğun bakımda

Mehmet Ali Birand'ı kaybettik!


Ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand, safra kesesi rahatsızlığıyla yattığı hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi.
OĞLU TWITTER'DA YAZDI
Mehmet Ali Birand'ın oğlu yayılan kötü haber üzerine Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler.'' yazdı. Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk da Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuna ilişkin, "Birand, yaşıyor, yoğun bakımda" dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklama, "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir" denildi.
MAKİNELERE BAĞLI OLARAK YAŞIYOR'

Mehmet Ali Birand’ın sağlık durumunu Kanal D’de canlı yayında aktaran Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Mehmet Ali Birand yaşıyor. Az önce yoğun bakımdan indim. Durumu kritik ancak makinelere bağlı olarak yaşıyor. Doktorlar çok umutlu konuşmuyor ancak Allah’tan ümit kesilmez, dua edin diyorlar" dedi.

Sarılar, "Ailesi, Umur ile konuştum, Cemre hanım ile konuştum. Yoğun bakımda umutla bekliyorlar. İnşallah iyi haber alacağız, diye bekliyorlar. Doktorlar durumu stabil diyorlar. Mehmet Ali Birand şu an yaşıyor. Hastaneden yapılan açıklamada şu an makinelere bağlı olarak yaşatıyoruz dediler" diye konuştu.

BÜLENT ARINÇ: HAMDOLSUN HAYATTA

Birand'ın tedavi gördüğü hastaneye giden Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ise çıkışta gazetecilere şu açıklamaları yaptı:

"Kendisi hamdolsun ki hayatta. Herhangi bir şekilde onu ifade etmek istemiyorum. Hayatıyla ilgili spekülasyonlar doğru değil. Özellikle kalple ilgili tedavisinin aldığıyla ilgili. Yoğun bakıma girmem, kendisini görmem mümkün değil. Oğluyla görüştüm herkesten dua bekliyorlar. Hayatta olduğunu söylüyorlar. Yıllardır kendisini tanıyan bir siyasetçi olarak, o çok önemli bir insan. Yaptığı belgeseller, 32. gün programlarıyla basının yüz akı olmuş bir insan. Ben kendisiyle en son 32. gün programını yapmış bir siyasetçiyim. Sanıyorum ondan sonra bir program olmadı.

Demokrat bir insandı, cesur bir insandı. Söylediklerini korkmadan pervasızca yazan bir insandı. İnsani olarak da çok sevimli sıcak bir insandı. Yaşı 70'in üzerinde ama çok dinamikti. Burada tedavisi yapıldıktan sonra televizyona koşarak haber sunmak istiyordu. Diliyoruz ki sağlığına bir an önce kavuşur."

MESLEKTAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ!

Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın ölüm haberinin yayılması üzerine çok sayıda meslektaşı hastaneye akın etti.Safra yollarındaki sorun sebebiyle Özel Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Birand'ın vefat ettiği haberi sosyal medyada geniş yer buldu.

Bunun üzerine Birand'ın sevenleri ve meslektaşları tedavi gördüğü hastaneye geldi. Birand'ın meslektaşlarının üzgün oldukları gözlendi. Hastane önünde hareketlilik devam ederken, yetkililer Birand'ın yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini, gelişmelerle ilgili kamuoyuna açıklama yapılacağını bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceni Paylaş.Sorgulayalım.