O Ses Türkiye'de ortalık karıştı

O Ses Türkiye'de ortalık karıştı
Haftalar süren eleme sürecinden sonra, düellolarla devam eden O Ses Türkiye yarışmasının dün akşamki yeni bölümünde yaşanan polemik herkesi şoke etti.

Kendi takımından düello yapan iki kişiden Serhat Kidil'i eleştirmesi üzerine beklenmedik bir cevap alan Hadise neye uğradığını şaşırdı.
Hadise'nin takımından Serhat Kidil ve İlyas Vekilov'un hareketli düetinde Serhat Kidil'in dansları hem jürinin hem de izleyicinin en çok dikkatini çeken şey oldu. Jüri Kidil'in danslarına tek tek yorum yaptı.
Sıra Hadise'ye geldiğinde Kidil pek de iyi yorumlar alamadı. Hadise'nin, "Serhat, provalarda sana dediklerimi unuttun bence" demesi üzerine Kidil, "Ne gibi örneğin?" diyerek savunmaya geçti.

Hadise, "Tamam çok enerji dolu bir yarışmacısın. Sen böylesin, sen sahnede koşmayı, dans etmeyi, oradan oraya koşmayı, zıplamayı seven bir insansın. Buna saygım sonsuz ama, çok fazla hareket yaptın bence" şeklinde yorumlarına devam etti.

O Ses Türkiye'de ortalık karıştı

Kidil "Bu da benim!" diyerek umursamaz tavırlar sergiledi. Hadise'nin, "Evet sensin. Ben zaman zaman kendi yarışmacılarımı da eleştirmeyi severim. Bu yaptıkların çok fazla oldu." demesi üzerine yarışmacı şarkının hareketli olması dolayısıyla, dans etmesi gerektiğini, bu hareketleri yapması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Hadise yarışmacıya esas demek istediğini açık bir şekilde izah ederek, bazı hareketlerin aşırıya kaçıldığı takdirde komik gözüktüğünü söyledi.

Hadise'nin, "Çok enerji dolu çok iyi hareketler oluyor ama biraz aşarsan onu komik hareketlere geçiyor bu. Ben sana yapma demiyorum, ama bunun dozu var" sözlerinden sonra olay polemiğe dönüşmeye başladı.

Hadise eleştirilerine devam ederken bunları yarışmacıya tecrübe olarak söylediğini, kendisi de dans ederek canlı performans sergileyen bir sanatçı olarak bu eleştirileri yaptığını belirtti.

Bu eleştiri üzerine Kidil'in savunması herkesi şok etti: "Çok teşekkür ederim. Lütfen haddimi aşmak gibi algılama ama senin geçen sene bana çok haz veren bir performansın vardı Kelebek Ödülleri gecesinde. Muazzam dans ettin ve bence oradaki dans dozajından hiç de fazla değildi benim bu akşam yaptığım dans. Lütfen küstahça, ukalaca, aptalca algılamanı kesinlikle istemem."

Çocukluğunda Freddy Mercury'den ilham aldığını, şu anda onu yansıtmakta olduğunu iddia eden yarışmacının sözünü kesen Hadise'nin gerildiği her halinden belli oluyordu: "Serhatcım, benim Altın Kelebek için hazırladığım, 25 dansçıyla, haftalarca hazırlandığım performansı bu performansla karşı karşıya getirmeni istemem" sözleriyle seyirci tarafından alkışlanan Hadise sözlerine, "Şu an haddini aşıyorsun" diyerek devam etti.

Acun Ilıcalı'nın da anonsuyla Serhat Kidil yarışmadan elendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceni Paylaş.Sorgulayalım.