Metrobüs durağında büyük sürpriz!

Beylikdüzü Belediyesi, ev ve işlerine gitmek üzere metrobüs duraklarında bekleyen vatandaşlara çorba ikram etti. Vatandaşların, çorba dağıtımından oldukça memnun oldukları gözlendi.

Beylikdüzü Belediyesi, ev ve işlerine gitmek üzeremetrobüs duraklarında bekleyen vatandaşlara çorba ikram etti. Vatandaşların, çorba dağıtımından oldukça memnun oldukları gözlendi.  
Beylikdüzü Belediyesi, etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm imkanlarını seferber etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, personeliyle birlikte metrobüsduraklarında vatandaşlara sıcak çorba ikram etti. Hasırcılar, Beko, Belediye metrobüs duraklarında evine ya da işine giden vatandaşlar, belediyenin yaptığı sıcak çorba ikramı ile büyük memnuniyet yaşadı.   
Vatandaşlar, "Çorbalar çok güzel ellerine sağlık. Sabahtan beri çorba dağıtıyorlar. Harika bir uygulama. Bizi üşümeden kurtardı. Okula gidiyorduk yollar falan da açık belediye çalışıyor" dedi. 
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Şu anda İstanbul'da her yerde kar çok etkili. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor, yolları açık tutmaya çalışıyorlar. Bu kış mevsiminde insanlar üşürken arkadaşlarımız metrobüs duraklarında organize oldular. Ben karla mücadele konusunda insanlar mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalarını tavsiye ediyorum. Biz 24 saat devam edecek şekilde tedbirlerimizi alıyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceni Paylaş.Sorgulayalım.