Tarkan için flaş karar Uyuşturucudan HAPİS!!!!


İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi uyuşturucu kullanma suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan ünlü popçu Tarkan için tedavi olmasına karar verdi...
İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi uyuşturucukullanma suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan ünlü popçu Tarkan için duruşma savcısı mütalaasını verdi. Savcı, Tarkan'ın tedavi görmesini ve denetimli serbest bırakılmasını talep etti.
DAVANIN SEYRİ
Evinde esrar maddesi ile yakalanan şarkıcı Tarkanhakkındaki ilk soruşturmaya Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bakmıştı. Özel yetkili savcılığın görevsizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na göndermesinin ardından 17 sanık hakkında iddianame düzenlenmişti. İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi de suçun örgütlü olarak işlenmiş olduğu gerekçesiyle dosyayı Özel Yetkili İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ne göndermişti. Dosyayı inceleyen İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi de suçun “iştirak halinde bireysel suç" olduğunu bildirerek görevsizlik kararı vermişti.
Mahkemeler arasındaki uyuşmazlığın çözümlenmesi için dosya Yargıtay’a gönderilmişti. Yargıtay 5. Ceza Dairesi, 9 ay sonra davanın İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmesine karar vermişti.Tarkan’ın, "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceni Paylaş.Sorgulayalım.